Zselicvad vadfeldolgozó

Zselicvad vadfeldolgozó

Last modified: 22. August 2022

Az általunk feldolgozott vadak a Zselic egészséges természeti környezetébõl származnak, ahol nem találunk ipari tevékenységeket és nem jellemzõ az intenzív mezõgazdaság sem.
Az itt élő vadállatok számára a változatos növénytársulások biztosítják a táplálékot.
A Bõszénfán található feldolgozóüzemünk hazánk legmodernebb létesítményei közé tartozik, biztosítva ezzel az igényes munka feltételeit.
A feldolgozás kapacitását tekintve kis üzemnek minõsül, ami lehetővé teszi, hogy kellő figyelmet tudjunk szentelni a termékeink minőségének, melyeket vákuumcsomagolva, frissen és mélyfagyasztott formában hozzuk forgalomba.
Az üzem HACCP rendszerrel biztosított, az elejtett vadakat és a feldolgozás folyamatát hatósági állatorvos ellenőrzi.
Termékeink esetében biztosítani tudjuk a termelési folyamat nyomonkövethetőségét egészen a származási helyig, ami rendkívül fontos az élelmiszerbiztonság szempontjából.
A feldolgozás során a 24 hónapnál fiatalabb állatokból származó termékeket "Extra" minõsítéssel megkülönböztetve hozzuk forgalomba igényes vásárlóink számára.
A hagyományos, ismeretlen korú és ivarú állatokból származó és emiatt pácolást igénylõ, de szintén kiváló minõségû termékeinket "Normál" minõsítéssel látjuk le és forgalmazzuk.
Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy változatos, széles fogyasztói kör igényeit elégítsék ki.
Újdonságaink - vadkolbászok, -szalámik és -sonkák, grillsteak, french rex, vad szív és máj, vaddisznó zsírszalonna, csontos hússal kombinált pörkölt csomag, oldalas, húsos- és levescsont - különleges gasztronómiai élmény lehetõségét biztosítják a kreatív szakácsok és a vállalkozó kedvû háziasszonyok számára.

 

Nyitrainé Perák Bernadett
üzemvezető

20/801-3932

Documents and Media

3973564-jpg
3973550-jpg
3973536-jpg
3973522-jpg
3973508-jpg
There are no documents or media files in this folder.
Item Selection Title Size Modified Date Item Actions
Documents
177 KB 2 Years Ago
134 KB 2 Years Ago
174 KB 2 Years Ago
192 KB 2 Years Ago
250 KB 2 Years Ago

{title}

Right Now by

{title}

Right Now by